Klar for en sommerflørt med «Ms. Splosion Man»?

- Vårt beste spill hittil, sier utviklerne som nå har spikret lanseringsdatoen.

23. juni 2011 11:01

Oppfølgeren til 2009-spillet «’Splosion Man» er snart ferdig. Denne eksploderende krabaten var stjerna i ett av våre nedlastbare favorittplattformspill til Xbox LIVE Arcade, så nyheten om at Twisted Pixel hadde bestemt seg for å lage et nytt spill lagt til samme univers ble svært godt mottatt her på PressFire-kontoret.

Spillet kan skilte med 50 brett, en helt ny hovedperson (altså Ms. Splosion Man) samt en multiplayerdel som kan skilte med ytterligere 50 brett (i 1-4 lokal flerspiller, eller 1-4 online).  

NB!! Traileren som ble lansert i forbindelse med E3-spillmessen nylig, ser du nederst.

Har peilet seg ut en juli-lansering

Noe går fryktelig galt i Big Science-laboratoriet. For mens forskerne er godt i gang med feiringen etter å ha fanget ’Splosion Man, søler en av forskerne sjampis ned i noe elektrisk utstyr – samtidig som en gul sløyfe også havner i et apparat.

Resultatet er at Ms Splosion Man blir unnfanget idét gnistregnet oppstår.

I en pressemelding fra Twisted Pixel, opplyser utviklerne nå at datoen er spikret. I tillegg forsikrer de, med et glimt i øyet, at Ms. Splosion Man er snill, rolig og ikke er ute etter å lage trøbbel. Spillet slippes via Xbox LIVE-tjenesten på Xbox 360 den 13. juli (uken før Summer of Arcade-perioden sparkes i gang).

- Vi er utrolige stolte av «Ms. Splosion Man», og betrakter dette som vårt beste spill hittil. Vi ser frem til å lansere det denne sommeren på XBLA, sier Twisted Pixels Mike Wilford i pressemeldingen.

Nå også utendørs

Dette Austin-baserte spillstudioet har foruten disse to eksploderende plattformspillene, også lansert «Comic Jumper» og «The Maw», og slipper Kinect-spillet «The Gunstringer» senere i år.

Sistnevnte fikk PressFire muligheten til å teste tidligere i år, i forbindelse med X11-arrangementet i San Francisco. 

Ms. Splosion Man er utelukkende lagd av et eksploderende materiale. Du hopper gjennom miljøene ved å trykke på en av knappene på håndkontrolleren – alle resulterer i det samme: nemlig at spillfiguren eksploderer. Eventuelle forskere som står for nærme, ender opp som steik.

Nytt i oppfølgeren er at vi også får ta turen til utsiden av dette laboratoriet. Blant de nye gameplay-mekanikkene som er stappet inn i spillet, er muligheten til å transportere i høy hastighet på skinner - eller la deg skyte ut fra kanoner.

«Ms. Splosion Man» lanseres eksklusivt til Xbox 360 via XBLA den 13. juli.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3