Se ti minutter fra «Test Drive Unlimited 2»

Paraplydrinker og bikinier så langt øyet kan se – pluss en muskuløs Ferrari.

19. januar 2011 14:34

Det er bare tre uker igjen å vente før vi kan sette oss inn i en blankpolert Ferrari og kjenne Ibiza-brisen i håret. «Test Drive Unlimited 2» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360 og PC den 11. februar.

For å korte ned ventetiden kan du nyte de første ti minuttene av spillet. Den tyske spillnettsiden Gameswelt har nemlig foreviget dette i en video (dette forklarer for øvrig hvorfor tekst og dialog er på tysk).

NB! Videoen ser du nederst i denne saken.

Det hele starter med eggende rytmer. Det er bekymringsløs dansing, damer i bikinier - kort sagt; alt er som det skal være i Ibiza.

Men ikke lenge etter stanser festen et øyeblikk – du blir nødt til å velge deg en spillkarakter. Du får raskt følelsen av at dette ikke er hvilken som helst type fest, det er nemlig bursdagen din. Du får beskjed om å bevege deg ned til garasjen der gaven din venter: Med nøklene til en Ferrari California i din eiendom er du for alvor i gang.

«Test Drive Unlimited 2» er det totalt tiende spillet i denne serien, og oppfølgeren til «Test Drive Unlimited» som først ble sluppet til Xbox 360 i 2006 – året etter også til PlayStation 2, PC og en egen versjon til PSP.

Utviklerne i Eden Games har lagt en karrierestige som består av 60 nivåer klar for deg. For å avansere må du tjene poeng – noe du kan gjøre enten ved å vinne billøp, sosialisere gjennom å skaffe deg venner via spillet eller utfordre disse online. Du får også poeng i takt med hvor flink du er til å oppdage øya eller shoppe flere biler, hus møbler og klær.

Som i forgjengeren er det også denne gang lagt stor vekt på å gi deg en sømløs opplevelse mellom offline- og onlinedelen av spillet. Målet er like enkelt som det er oppslukende; nemlig å boltre seg i en stor, virtuell verden og samle lekre kjøretøy. Utviklerne har gjenskapt store deler av veinettet på Ibiza, og som en bonus kan du legge «ferien» til Hawaii, åstedet for det forrige Test Drive-spillet.

«Test Drive Unlimited 2» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 11. februar.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3