«Grand Theft Auto V» til Frankrike?

«Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City»-manualen hinter om neste spill.

30. oktober 2009 12:54

I går skrev våre kollegaer i Gamereactor.no om en oppdagelse i manualen til «GTA IV »-episodene «The Lost and Damned» og den ferske «The Ballad Of Gay Tony».

Der hinter nemlig Rockstar om neste spill i serien, og det kommer ikke til å ha handling i Liberty City. I manualen står det nemlig at «Liberty City er over!», men man har også lagt inn flere hint om hva som blir neste by.

Ikke nok med det, i manualen står det også at det hele «åpnes i mars». Det er selvfølgelig ikke bekreftet hva som kommer i mars, eller hvilket årstall de mener, for den saks skyld, men noe ny informasjon kommer i alle fall i mars.

I tillegg hinter Rockstar om at neste stopp er «Seagull», uten at vi vet hva det betyr. Vi tror ikke det har noe med måker å gjøre...

EIFFELTÅRNET I NESTE GTA?

Nå går debattene for fullt om hvor handlingen i neste spill vil foregå, og flere av hintene i manualen peker i retning Europa - nærmere bestemt Frankrike.

Forumbruker Jammin postet en analyse av bildet på www.wutang-corp.com som kan ha avslørt hvor vi kan forvente at «GTA V» tar turen.

I bildet til høyre ser du at den avrevne papirfliken nede i hjørnet har store likheter med det franske kartet, og at filmfestival-stempelet oppe til høyre kan minne om det Filmfestivalen i Cannes bruker.

Nede til venstre har forumbrukeren påpekt likheter med mannen fra Monopol-spillet, noe som kan tyde på at visse spillmekaniske funksjoner fra tidligere GTA-spill kanskje kommer tilbake?

Les også: - «Grand Theft Auto V» i 2010.
Les også: Gratis
«GTA IV»

-flerspiller denne helgen.

«Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City» er en samlepakke til Xbox 360 med «Grand Theft Auto IV» og begge de nedlastbare episodene som har kommet.

Pakken ble sluppet 29. oktober, samme dag som «The Ballad of Gay Tony» også ble gjort tilgjengelig over Xbox Live.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3