– Nintendo-kundene kjøper ikke «Assassin’s Creed»

Men de vil ha «Just Dance», ifølge Ubisoft.

19. august 2014 12:22

(PressFire.no): I et ferskt intervju Ubisoft-sjefen Yves Guillemot gjorde med Game Informer avslører han at de vil slutte å gi ut «voksenspill» på Nintendos Wii U.

Faktisk blir «Watch Dogs» den siste tittelen man kan kalle et «voksenspill» for Wii U, ifølge Ubisoft-sjefen. De har lovet at spillet kommer til Wii U, og det er derfor fremdeles i utvikling.

– «Watch Dogs» kommer til Wii U. Det blir det eneste «voksenspillet» vi kommer til å gi ut på den.

«Watch Dogs» ble sluppet til de andre konsollene og Windows tidligere i år, men Wii U-versjonen er fremdeles i utvikling. En utgivelsesdato på Nintendo-plattformen er ennå ikke kunngjort.

 Nintendo-kunder vil ha «Just Dance»

Dette er resultatet av at Nintendo-kundene ikke kjøper denne typen spill, ifølge Guillemot.

– Det er veldig enkelt. Vi ser at Nintendo-kunder ikke kjøper «Assassin’s Creed». I fjor solgte det et veldig lavt antall, forteller Ubisoft-sjefen.

Nintendos hjemmekonsoller skal bare ha utgjort tre prosent av forrige finansår hos den franske spillgiganten, og det er i tillegg en nedgang fra fjoråret.

Men noen spill selger godt på Nintendos konsoller:

– Det vi ser, er at de er veldig interessert i «Just Dance». De er veldig interessert i andre typer spill, forteller han.

 De nye konsollene selger bedre enn forventet

Videre forteller Guillemot at de er positivt overrasket over at skiftet til de nye konsollene går bedre enn de forventet.

Han forklarer at dette året går greit med tanke på den forrige konsollgenerasjonen, men at de neste år vil bytte fullstendig til de nye konsollene.

 Etter 2015 vil det være vanskelig for oss å lage spill for de systemene, avslører han.

Ubisoft har som kjent nylig kunngjort et eget «Assassin’s Creed»-spill som kun kommer for de aldrende spillkonsollene. Det spillet heter «Assassin’s Creed: Rogue».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3