Tilbakekaller alle «Scribblenauts Unlimited»

Bare få dager før lansering.

6. februar 2013 13:52

(PressFire.no): Nintendo har bedt butikker om å sende tilbake alle eksemplarer av «Scribblenauts Unlimited» - bare dager før det skulle ha gått i salg.

Wii U- og Nintendo 3DS-spillet skulle opprinnelig ha blitt sluppet 8. februar, men blir nå utsatt.

- Vil endre spillet

Ifølge Bergsala, som står for distribusjonen av spillet her til lands, skjer dette fordi Warner Bros. Interactive og 5th Cell vil foreta noen endringer i spillet.

- De jobber hardt for å gjøre disse endringene så raskt som mulig, og Nintendo beklager forsinkelsen og eventuelle problemer dette har medført, skriver Bergsala i en epost til PressFire.

Videre skrives det at en ny lanseringsdato vil bli bekreftet snarlig. De vil ikke kommentere hvor mange eksemplarer av spillet de kaller tilbake.

Anmeldere bedt om å sende tilbake

Også journalister som har mottatt spillet som skulle brukes for å anmelde spillet har blitt bedt om å returnere spillet. Heller ikke spilljournalister har fått en forklaring på hva som skal endres.

I «Scribblenauts»-spillene skal du skrive ord for å fremkalle objekter som skal brukes i gåter, derfor har spillet også mange variabler.

Det nye Wii U-spillet inkluderer også for første gang figurerer fra «Super Mario» og «The Legend of Zelda».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3