Illsint fanboy truet med å bombe Nintendo-butikk da han ikke fikk spille «Smash Bros.»

Får FBI på døra.

17. juni 2018 18:45

(PressFire.no): Nintendo World Store er den svære «flag store» butikken for Nintendo i New York, som inneholder alt fra et lite Nintendo-museum til enorme mengder med stæsj som kan kjøpes.

Det arrangeres også turneringer i spill og samlinger for å se på Nintendo-videoer, og selvfølgelig er det også svært mange spillstasjoner hvor folk kan prøve de nyeste spillene.

Tidligere kunne besøkende spille «Super Smash Bros.» til Wii U der, før Nintendo fjernet konsollene i april – noe som ikke falt i god fisk for en blodfan av spillet da han kom inn for å spille spillet.

I sinne over at spillet ikke var å finne i butikken mer, sendte han inn bombetrusler mot butikken via e-post. Om de ikke satte opp konsollene igjen skulle han sprenge butikken i luften.

E-postene ble ikke sett umiddelbart, ettersom de ble sendt til en lite brukt adresse, men politiet ble koblet inn da ansatte så truslene tidligere denne uka. Ifølge NY Daily News skal politiet ikke være redde for at personen bak e-postene gjør truslene om til handling.

På bakgrunn av dette har heller ikke butikken evakuert eller stengt. Ifølge Twitter-bruker Mitsu, som først omtalte saken, skal FBI være koblet inn.

Den sinna «Smash»-fanen kan dermed forvente seg besøk fra de føderale myndighetene, og i verste fall bli siktet for brudd på amerikanernes Patriot Act, som definerer bombing av offentlige områder for terrorisme, og følgelig ikke har en maksimumsstraff.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3