- Vi kan ikke bekrefte «Skyrim» til Nintendo Switch

21. oktober 2016 11:53

(PressFire.no): Neida, du hadde ikke feberfantasier da du så Nintendos avduking av sin nye konsoll.

Ingen kommentar-kommentar

Men i kjølvannet av avsløringen vil verken Bethesda eller Take-Two faktisk bekrefte spillet til konsolle, som kommer i mars 2017.

Bethesda forteller i en uttalelse til Gamesindustry at de er «glade for å kunne samarbeide med Nintendo på videoen. Men selv om vi ikke kan bekrefte noen spesifikke titler på dette tidspunktet, er det en glede å kunne avsløre vårt samarbeid med Nintendo og støtte for Switch. Vi ser fram mot å kunne avsløre spesifikke spill og detaljer i framtiden», heter det i uttalelsen.

Pussig nok har 2K gitt en uttalelse som er mistenkelig lik den Bethesda kom med.

Listen over partnere som skal støtte Nintendos nye konsoll.

Ikke forvent mer informasjon før neste år

Traileren viser i tillegg hvordan «Splatoon» fra Wii U kan spilles på Nintendo Switch, i tillegg til et uannonsert «Mario Kart» og «Super Mario»-spill. 

«The Legend of Zelda: Breath of the Wild», som også fikk mye oppmerksomhet i traileren, er imidlertid bekreftet til både Wii U og Nintendo Switch.

Ifølge Wall Street Journal vil det bli en stund til det kommer mer informasjon om konsollsatsingen. De skal ha fått bekreftet fra Nintendo at det ikke kommer noe mer i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3