- Nintendo Switch-stasjonen er for tv-kobling og strøm

- Ingen flere avsløringen før nyttår.

21. oktober 2016 10:13

(PressFire.no): I går avslørte Nintendo arvtageren til Wii U – en ny hybridløsning som både skal være en konsoll under tv-en, men som også er et nettbrett du kan ta med deg og koble på håndkontrollere.

Løsningen, som blir døpt Nintendo Switch, har en såkalt dokkingstasjon for når den skal fungere med tv-en.

Strøm og tv-kobling

Nintendo avslører nå at denne fungerer som ladestasjon, strømtilkobling og vil ha tilkoblingene til tv-en, tilfelle du mistenkte noe annet.

- Dokkingstasjonen er ikke hovedkonsollen i Nintendo Switch, hovedkonsollen er delen som har LCD-skjermen, som kontrollerne kan bli koblet til.

Det kommer også fram at håndkontrollerne får navnet Joy-Con L og Joy-Con R, hvor vi antar at bokstavene på slutten betegner venstre og høyre.

Trykkfølsom skjerm?

Til IGN vil ikke Nintendo bekrefte om skjermen vil være trykkfølsom, men forteller at de vil dele mer informasjon om maskinen på et senere tidspunkt.

Men skal vi tro Wall Street Journal-journalisten Takashi Mochizuki så kan det bli en stund til, han skriver på Twitter at Nintendo har avslørt overfor avisen det ikke kommer mer informasjon rundt konsollen før nyttår. Ingen titler, spesifikasjon eller informasjon rundt eventuell region-lås.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3