Super Mario ble slutt-punchen under OL i Rio

Japans statsminister tok over stafettpinnen i kostyme.

22. august 2016 10:23

(PressFire.no): Av alle ting vi hadde forestilt oss skulle dukke opp på avslutningsseremonien til OL i Rio, så var det kanskje ikke at Super Mario skulle dukke opp og «ta over» stafettpinnen for Japan.

Under avslutningen, en av de mest sette tv-begivenhetene i verden, skulle Rio-OL avsluttes og de neste lekene hauses opp.

De foregår i Tokyo i 2020, og i en filmsnutt fikk vi se en rekke idrettsutøvere kaste lys over byen.

I tillegg til en haug ikoner fra japansk kultur som har gjort stort inntrykk på verden, og det inkluderte både Pac-Man og Super Mario, der sistnevnte fikk svært stor oppmerksomhet, som kulminerte i sceneshowet i Rio.

Det var altså en Warp Pipe midt ute på scenen, i en olympisk seremoni. Og ut av den kom statsministeren i Japan, Shinzo Abe, i full Mario-drakt.

Hele de olympiske leker ble så avsluttet med et heidundranes fyrverkeri, satt til intet annet enn vinnerfanfaren fra «Mario»-spillene.

I en «overrekkelse» som inneholdt Hello Kitty, Captain Tsubasa, Doraemon og Super Mario, så kan vi vel bare slå fast at OL i Tokyo kommer til å bli en utrolig trivelig affære. Får vi se Pikachu tenne den olympiske ilden under åpningsseremonien i 2020?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3