«Star Fox»-animefilmen kommer i morgen

Streames på nett.

19. april 2016 11:24

(PressFire.no): På fredag kommer det nyeste «Star Fox»-spillet til Wii U, «Star Fox Zero».

Spillet, som først ble vist frem under E3 i 2013, er utviklet av Platinum Games – kjent for «Bayonetta», «Wonderful 101» og «Metal Gear Rising: Revengeance».

I forbindelse med slippet har det blitt produsert en anime-kortfilm basert på det som skjer i spillet. I traileren som du kan se under her får vi en smakebit, og Andross er selvfølgelig tilbake for å lage ape-kvalm.

Kortfilmen er produsert av Production I.G., som har lagd «Ghost in the Shell»-animen, med hjelp fra «Attack on Titan»-produsentene WIT Studios, og skal streames live på Nintendos nettsider klokken 12 på formiddagen onsdag, norsk tid.

«Star Fox Zero» kommer også sammen med et annet spill i «Star Fox»-universet, et tårnforsvarsspill kalt «Star Fox Guard».

I dette spillet, som følger med når du kjøper «Zero» i butikken, styrer du opp til tolv tårn der alle har sitt eget kamera på tven.

Vi kommer tilbake med en anmeldelse av «Star Fox Zero» og «Guard» over helgen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3