Wii Mini bekreftet gjennom lekkasje

Slik ser den ut.

27. november 2012 13:11

(PressFire.no): I går skrev vi om lekkasjen som angivelig avslørte at Nintendo vil lansere en ny og mindre versjon av Wii 7. desember.

Nå avslører den kanadiske avdelingen av butikkjeden Best Buy på sine nettsider ikke bare at den kommer 7. desember, men de har også med et bilde av minimaskinen.

Kvadratisk, sort og rød 

Pakken viser en sort og rød konsoll som er mer kvadratisk i størrelse og har en rød Wiimote, men har dessverre ikke mer informasjon å by på enn at den kan forhåndsbestilles.

Tredje Wii-versjon

Den nye og mindre maskinen blir den tredje versjonen av Wii. Forrige gangen fjernet Nintendo støtten for Gamecube-spill.

Det er ganske vanlig å gi ut nye design av spillkonsoller, gjerne med billigere produksjonskostnader. Både Sony og Microsoft har gitt ut nye versjoner av henholdsvis PlayStation 3 og Xbox 360.

Oppdatering: Foreløpig informasjon indikerer at maskinen er forbeholdt kanadiske kunder, og at maskinen ikke har nettoppkobling eller støtte for Gamecube-spill.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3