Tidenes flaueste party-spill?

Dasking på rumpa og simulert stripping.

25. februar 2011 12:04

Så langt har spillutvalget til Nintendos Wii-konsoll vært av det mer familievennlige slaget. Det kan endre seg med «We Dare Flirty Fun For All», et mer voksent festspillalternativ til Nintendo Wii og PlayStation 3 fra Ubisoft.

I «We Dare Flirty Fun For All» tar flere spillerne i bruk bevegelseskontrollerne i småfrekke partyspill. Tenk «nødt eller sannhet», bare i en småskitten digital form.



Dette blir er spill for den virkelig vågale, skal vi tro videoen - som du kan se i bunn av saken. Vi spår sure miner og mange menn som må sove på sofaen i fremtiden.

I pressemeldingen forteller Ubisoft at spillet kan vri feststemningen i en rekke retninger, som «fortryllende, overbevisende, frekk, eventyrlig eller tankefull».

Etter en rekke «øvelser», avsluttes det hele med noen leker som skal bestemme om det er «kjærlighet i luften, eller bare vennskap».

I videoen under kan du blant annet se hvordan Wii-kontrollerne brukes i småsexy og forførende minispill med simulert stripping og dasking på rumpa. Det hele akkompagneres av mer eller mindre passende låter som «Sex Bomb». Fristet?

«We Dare Flirty For All» utvikles til Wii og PlayStation 3 og har ikke fått noen dato ennå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3