«Resident Evil 7» kommer til Switch via skyen

Strømmes rett til konsollen.

21. mai 2018 12:12

(PressFire.no): Capcom har nettopp annonsert at «Resident Evil 7» kommer til Nintendo Switch.

Det er snakk om det samme spillet som har kommet på de andre plattformene, men med en snedig vri – denne versjonen kjører nemlig i «skyen», og streames til Switch-en.

Du må altså være koblet til nettet for å kunne spille, ettersom alt av grafikkprosessering skjer på en server, men til gjengjeld trenger du bare laste ned en liten app på 45 megabyte for å starte spillingen.

Alle tilleggspakker skal være inkludert i spillet, og lagringsfilen din blir også lagret i skyen. Det er ikke sagt noe om spillet vil bli nedjustert grafisk, men i teorien skal det kunne ha samme grafikk som de andre, langt kraftigere, plattformene.

Capcom foreslår at spillerne har en stabil internettjeneste, men sier ikke hvor rask denne bør være.

«Resident Evil 7: Cloud Version» kommer ut 24. mai, og i første omgang bare i Japan (hvor en gjennomsnittlig internettforbindelse er på 20mbps). Det koster rundt 140 kroner for å spille i seks måneder, men alle får spille gratis de første 15 minuttene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3