Switch nær fem millioner solgte

«Zelda» er bestselgeren.

26. juli 2017 16:21

(PressFire.no): I Nintendos kvartalsrapport ser vi at Switch-salget går så det suser.

Konsollen har fram til og med juni solgt 4,7 millioner eksemplarer, etter å ha vært på markedet i fire måneder. En kan påpeke at konsollen ikke har vært ute i en juleperiode enda, så tallene er slett ikke dårlige.

Det plasserer konsollen bak PS4, Wii og DS i solgte de første fire månedene, men betyr også at Nintendo er godt på vei mot målet på 10 millioner solgt innen utgangen av finansåret.

Les vår anmeldelse av Switch her.

«Zelda: Breath of the Wild» ligger på 3,92 millioner solgte til Switch, noe som betyr at 83 prosent av Switch-eierne kjøpte spillet. I tillegg vet vi at spillet har solgt over 1,1 millioner også på Wii U – totalt minst 5 millioner.

Spillet har dermed passert samtlige «Zelda»-spill bortsett fra originalen, «Ocarina of Time» og «Twilight Princess».

«Arms» har også blitt en millionselger siden lanseringen for en måneds tid siden, og «Mario Kart 8 Deluxe» har allerede passert tre og en halv millioner på Switch – totalen der er nå på utrolige nesten 12 millioner eksemplarer!

3DS solgte forøvrig 950 000 de siste tre månedene. Nå har den passert 67 millioner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3