Se Super Mario besøke vår verden

Det nyeste Mario-spillet tar en snedig vri.

13. januar 2017 10:16

(PressFire.no): At vi skulle få et nytt «Super Mario»-spill til Switch har vi visst siden vi så en liten luring fra spillet under avsløringen av konsollen i oktober.

Men det var neppe noen som så for seg akkurat dette «Mario»-spillet, nå avslørt som «Super Mario Odyssey» under Nintendos pressevisning i dag morgest.

I en snedig vri som parrer «Super Mario» med Schwarzenegger-filmen «Last Action Hero» og «Hitchhiker’s Guide to the Galaxy», handler dette om Mario som reiser rundt i en rekke snåle verdener – inkludert VÅR verden.

Han durer rundt i et slags romskip, som tydeligvis snurrer rundt i forskjellige dimensjoner. I ren «Minish Cap»-stil har han også en levende lue med seg, som han kan hive foran seg og bruke som en ekstra plattform.

Mario er litt Oddjob også, med andre ord.

Det er herlig forskrudd og bissart, og Nintendo lover at dette er et skikkelig «free roaming»-spill ala «Super Mario 64» og «Sunshine», i motsetning til de litt mer oppstykkede planetene i «Super Mario Galaxy».

«Odysset» skal komme rundt juletider.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3