Nytt Sony-studio skal kun fokusere på VR-spill

Mer informasjon i «nær framtid».

20. mai 2015 11:31

(PressFire.no): Det er ørneøyne hos Eurogamer som har fått nyss i at Sony nå søker etter utviklere som utelukkende skal jobbe med innhold til de kommende virtuelle virkelighets-brillene til PlayStation.

Evolution om bord

Eurogamer har fått bekreftet fra kilder at utviklere fra «Motorstorm»- og «Driveclub»--studioet Evolution allerede er rekruttert til det nye studioet.

Det er også verd å nevne at det på et tidspunkt ble utviklet Project Morpheus-støtte i «Driveclub», men dette prosjektet skal til ha blitt avsluttet.

Evolution Studios skal ifølge en kilde ha hatt flere prototyper for virtuell virkelighet, som nå kan bli flyttet til det nye studioet.

Kommer info snart

Sony bekrefter overfor Eurogamer at de jobber med å få på plass det nye studioet, men at det er for tidlig til å dele noe informasjon ennå.

Jobben skal nå handle om å få på plass de rette folkene, forteller en talsperson til Eurogamer. Det flagges imidlertid at det kommer informasjon i «nær framtid», så det er ikke umulig at det skjer noe under E3 i midten av juni.

Sony kunngjorde nylig at VR-satsingen kommer neste år, og havner dermed på markedet i samme tidsperiode som konkurrenten Oculus Rift.

Valve og HTC blir dermed først ut med VR - de planlegger å lansere senere i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3