Ny flerspillerdel i «Destiny» blir nådeløs

Tre tap og du ryker ut.

30. april 2015 13:05

(PressFire.no): Mange var skuffet da det ble klart at den nye utvidelsen til «Destiny» ikke kom til å inneholde et nytt såkalt raid.

I stedet har utvikleren fokusert på historiebasert oppdrag, og mer å gjøre i flerspillerdelen.

Utvidelsen «House of Wolves» inneholder en rekke endringer og nye tilskudd – inkludert en helt ny flerspillerdel med tittelen «Trials of Osiris».

Tre tap og dere ryker ut

«Trials of Osiris» omtales av utviklerne selv som noe ment for de tøffeste spillerne, og det blir gjenspeilet i det nådeløse konseptet.

For å kunne delta må du du ha en såkalt Trials Passage, som dere blant annet kan få ved å fullføre noen av de nye oppdragene i historiemodusen. Det er også mulig å kjøpe dem for 100 Glimmer stykket.

Selve arrangementet foregår bare mellom fredager og tirsdager, og hver uke vil orientere seg rundt ett brett.

Det blir heller ikke mulig å finne tilfeldige spillere som du deltar med, men du må ha med to andre spillere i et fireteam for å delta.

I selve kampen møter man tre andre spillere i en såkalt elimineringskamp, hvor man ikke kommer til live igjen om man før. De andre kan imidlertid puste nytt liv i deg igjen, men bare innfor tidsrammene.

Taper man tre kamper er det ut av hele «turneringen» og må kjøpe et nytt pass for å delta igjen, men man får også belønninger basert på antall seiere.

Hvis man vinner to eller tre kamper får man en blå pakke som kan inneholde småting som Motes of Light eller Passage Coins.

Vinner man fem kamper får man muligheten til å kjøpe ukens rustning. Seks seiere, og man får kjøpe en pakke som inneholder legendary-utstyr.

Ni seiere og du kan gå til banken

Om du skulle klare ni seiere, kan du dra tilbake til dørvakta Vance for å sikre deg noe Egypt-inspirert utstyr som er lanseres spesielt for Trials of Osiris.

Det er også verd å få med seg at Passage Coins kan brukes for å kjøpe seg «fordeler», som at det man ser bort fra det første tapet, eller at den første seieren teller som to. 

I tillegg til den nye flerspillerdelen kommer Bungie også til å justere en rekke andre elementer i spillet, hvor de blant annet også vil doble belønningene ved å spille crucible.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3