Slik fortsetter reisen i «Destiny»

En smakebit fra «House of Wolves».

14. april 2015 14:13

(PressFire.no): Den andre store utvidelsen til «Destiny» nærmer seg. Activision har nå sluppet traileren fra «House of Wolves», som denne pakka heter.

Den kommer ut 19. mai – og første smakebiten får du i videovinduet.

Prison of Elders.

Hva skjuler seg i The Reef?

Utgiveren har tenkt å spre dryppet av informasjon gjennom ukene som gjenstår før slippet av «House of Cards».

De omtaler selv traileren som selve prologen til resten av det de har tenkt å avsløre fra dette innholdet, og har nærmest lagd en egen kalender pakket med avsløringer fremover om du er en av dem som tørster etter nytt innhold til dette skytespillet lansert i fjor høst.

Siden «Destiny»-slippet har det allerede kommet én dose påfyll. «House of Wolves» er den andre, inkludert i sesongpasset.

Området kalt The Reef åpnes opp i mai. Bungie og Activision har plottet inn datoen 22. april for å vise mer av hva som venter oss der. Da er det varslet en gjennomgang av området, som til nå har vært utilgjengelig i dette spilluniverset, tillegg til oppklarende prat om hvordan utstyret du trenger i «Destiny» kan oppgraderes.

Varsler nytt Raid seinere i år

Den neste utvidelsen byr selvsagt på mer utstyr, flere våpen og ferske historieoppdrag. I tillegg til tre nye flerspillerkart, en ny elimineringsmodus og et nytt «strike mission».

Det blir imidlertid ikke et nytt «raid» i denne omgang, har Bungie forklart, selv om dette har vært svært etterlengta hos spillerne.

Det var ingen enkel beslutning å ta. Våre folk har vært overvelda over responsen Raids har fått i «Destiny», og vi lager et nytt et som blir lansert senere i år, forteller Bungie.

I stedet lager utviklerne et nytt samarbeidsbasert område for tre spillere, kalt The Prison of Elders, som de hevder vil by på variasjon og setter krav til ferdigheter.

De forsikrer også at de skal rydde opp i måten du oppgraderer exotic- og legendary-utstyr, og gjøre det enklere å forstå hvordan oppgraderingene skal foregå.

I løpet av dagen rulles oppgraderingen kalt 1.1.2. ut, med balansering og feilrettinger. Bungie øker samtidig kapasiteten til hvor mye utstyr og våpen som kan lagres.

«House of Wolves» kommer ut til PlayStation 3 og 4, Xbox 360 og One den 19. mai.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3