Ny utsettelse for «Project Cars»

Håndbrekket dras av i april.

19. februar 2015 10:29

(PressFire.no): Bilspillet skulle opprinnelig være ferdig i fjor høst, men folka bak måtte be om å få litt mer tid.

Nå er «Project Cars» utsatt, igjen.

Aldri en enkel avgjørelse

Planen om å få ferdig spillet 20. mars holder likevel ikke. Slightly Mad Studios har bekreftet at ny lanseringsdato blir 2. april.

Begrunnelsen gir oss ikke konkrete svar hvorfor, men høres i grove trekk ut som den samme pressemeldingen vi fikk forrige gang da «Project Cars»-deadlinen ikke holdt:

 Det er aldri en enkel avgjørelse å flytte en slippdato, for vi vet at folk er ivrige etter å prøve «Project Cars», uttaler Ian Bell.

Men vi vet at disse ekstra dagene vil tillate oss å lage den beste spillopplevelsen mulig.

Samarbeidsutvikling

Spillet kommer ut til PlayStation 4 og Xbox One, i tillegg til pc (Windows). Slightly Mad Studios har tidligere sagt at de også gir ut «Project Cars» til Wii U, og skal senere også støtte iOS og Linux.

Når det gjelder Wii U, iOS og Linux er datoene foreløpig ikke bekreftet. Alle andre plattformer får 2. april.

I motsetning til bilspillkonkurrenter som «Gran Turismo», «Need for Speed» eller «Forza Motorsport», har «Project Cars» hatt en litt annen tilnærming: fans kunne tidlig involvere seg, kjøpe tidlig tilgang – og deretter bidra til retningen og hvilket innhold som senere ble bakt inn. 

Utviklerne hevder de kan skilte med det største antallet baner i noe racing-spill, og sier 80 000 medhjelpere har vært med siden oktober 2011. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3