«Mafia 3» kan være et hestehode unna å bli avslørt

«Fortwitret» han seg om oppfølgeren?

8. januar 2015 10:37

(PressFire.no): Det er et par-tre år siden vi først hørte om planene om en «Mafia»-oppfølger.

Først hadde 2K Czech håp om å rekke første puljen spill til de nye konsollene fra Sony og Microsoft. Det gikk åpenbart ikke.

Noe av grunnen er nedskjæringer og stadige omstarter av «Mafia 3», rapporterte Eurogamers tsjekkiske søsterside.

Spennende nyheter

Rick Pasqualone er et navn du kanskje ikke kjenner så godt, men du har trolig hørt stemmen hans. Han er stemmeskuespiller, og har blant annet medvirket i «Watch Dogs», «Spec Ops: The Line», «The Darkness II» og «Civilization V».

Men han har også vært med i «Mafia II», der han blåste liv i figuren Vito Scaletta.

I forrige uke svarte Pasqualone velvillig på en tweet fra en utålmodig, en som gjerne vil se «Mafia 3» snart. (En slik oppfølger er for ordens skyld ikke offisielt annonsert).

Lag «Mafia 3», skrev vedkommende.

Har kanskje noen veldig spennende nyheter å dele snart, svarte Rick Pasqualone.

Han gjentar det samme budskapet i ytterligere en Twitter-melding. «Mafia 3»-bobla sprekker trolig «veldig snart», understreker han.

Spørsmålet er om Pasqualone har fortwitret seg en anelse, eller om utgiver Take-Two har gitt sin velsignelse først.

«Grand Theft Tennis»

Take-Two har altså foreløpig ikke bekreftet «Mafia 3». Det mest håndfaste beviset på at spillet er i produksjon kom gjennom en invitasjon til audition i California i fjor.

Rollene som skulle besettes var ikke direkte koblet til «Mafia»-universet, men noen av figurene som var beskrevet kan definitivt passe:

Franklin – Født i Louisiana. Tidlig i 20-åra. Av afrikansk-amerikansk opphav, men har vært en outsider uten tilhørighet hverken i det hvite eller svarte samfunnet. Franklin er uforbeholdent lojal overfor dem han betrakter som «familie». Franklin vet hvordan han skal få utført en jobb, uansett hva det koster.

Tony – Født i Louisiania, italiensk og tidlig i 30-åra. Plettfritt antrukket og velfrisert. Et geni med tall og statistikker, og driver med sportsgambling i Louisiana. Tony er ikke en typisk gangster – han er metodisk og organisert, mer opptatt av tall og profitt enn av mennesker. På overflaten virker Tony stille og sosial utilpass, men i virkeligheten er han i stand til å påføre mennesker som forstyrrer hans virksomhet smerte. Tony frykter ikke mennesker, han har rett og slett ikke forståelse eller sympati med dem.

Mickey – Født i Louisiana. Italiensk opphav, sent i tenårene eller tidlig i 20-åra. En ung gatekriminell og stor i kjeften. Han liker å slenge med leppa på gata, men når det virkelig gjelder klarer han ikke å underbygge dette. Mickey har en tendens til å ta æren for større store bragder, og gjøre seg selv til en viktigere person i det kriminelle hierarkiet enn han egentlig er. Blir han konfrontert med dette, blir han fort til den usikre og redde tenåringen han egentlig er.

I tiden etter en småtrøblete lansering av «Mafia II», har 2K Czech vært sysselsatt på centre courten med «Top Spin 4».

Dette studioet skal ifølge NowGamer også ha fungert som ekstrahjelp til «Grand Theft Auto V» i kraft av å befinne seg under Take-Two-paraplyen, i likhet med Rockstar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3