Løs samfunnsproblemer på «Godzilla»-måten

Tar deg fra 1954-versjonen til i dag.

7. desember 2014 13:19

(PressFire.no): I løpet av Video Game Awards denne helga ble det klart at også resten av verden får prøve seg som monster i Bandai Namcos «Godzilla».

Spillet var først annonsert som en ekslusiv PlayStation 3-tittel for Japan. Men nå er det klart at «Godzilla» også blir tilgjengelig i Norge i løpet av sommeren 2015.

Flere generasjoner

«Godzilla» skal la spilleren være monsteret, for å løse samfunnsproblemer som oppstår.

Naturligvis blir det plass til litt omorganisering av bygningsmateriale også, når Godzilla svinger rundt på halen i tettbebygde strøk.

Det blir flere versjoner av øgla å velge i alt fra førsteversjonen, som kom ut i 1954, til den nyeste Hollywood-filmen fra i vår.

Spillet kommer også til å bruke kameravinkler og fargesetting som skal forsøke gjengi en autentisk følelse fra den ikoniske filmserien.

Monstermodus

Ifølge spillets Facebookside er dette et actionspill som skal la din versjon av Godzilla kjempe mot andre Kaiju, altså monstre, slik han har gjort flere ganger på lerretet. Dette er mulig gjennom en av spillmodusene, som er passende nok er kalt «King of Monsters». 

Noen av monstrene Godzilla har kjempet mot er blant annet den vel så kjente gigantgorillaen King Kong, den megastore møllen Mothra, og Mechagodzilla. 

Bandai Namcos «Godzilla» slippes til PlayStation 3 og 4 i løpet av sommeren 2015. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3