Vurderer du «Destiny» til PS4 eller Xbox One?

Da bør du kjøpe det til PS3 eller Xbox 360.

7. september 2014 10:45

(PressFire.no): Det er bare et par dager til «Halo»-skapernes nye gigantsatsing, «Destiny», slippes løs.

Og denne høsten blir det et av de heiteste spillene du kan nyte på de nye konsollene, PlayStation 4 og norgesferske Xbox One.

Kjøp spillet på forrige generasjon, få med nye gratis

Og du har kanskje allerede tenkt deg «Destiny» på din nye konsoll, men nå avslører Activision og Bungie at dersom du i innen en begrenset tidsperiode kjøper en digital versjon til PlayStation 3 eller Xbox 360, så vil du få gratis oppgradering til henholdsvis PlayStation 4 eller Xbox One.

Med andre ord – kjøp spillet til forrige generasjon og få spillet til neste generasjon med på kjøpet.

Dette er et insentiv som ligner på det vi så rundt lanseringen av PlayStation 4 og Xbox One, hvor man blant annet kunne få rabatt på oppgradering til de nye konsollene.

Oppgraderingen til de nye konsollene virker bare innenfor de gitte økosystemene, som betyr at det er PlayStation 3-versjon til PlayStation 4-versjon og Xbox 360-versjon til Xbox One-versjon.

E nkel prosess

Selve prosessen er enkel – kjøp spillet for PlayStation 3 eller Xbox 360 og spillet er knyttet til din PlayStation- eller Xbox-konto. Dermed er det bare å finne spillet igjen via PlayStation Store på PlayStation 4 eller Xbox Marketplace på Xbox One for å laste ned.

All progresjon du eventuelt måtte gjøre i PS3- eller Xbox 360-versjonen vil også bli tatt med over på den nye konsollgenerasjonen – så lenge det er samme konsollmerke. Det påpekes også at spillet fremdeles kan spilles på begge konsollene.

Tilbudet varer til 15. januar og mer informasjon kan du finne på disse nettsidene.

OPPDATERING: De som har kjøpt PS3-versjonen får ikke mulighet til å laste ned PS4-versjonen før tidligst natt til torsdag, 03:00 (norsk tid). Bungie sier det heller ikke er mulig å forhåndslaste PS4-spillet i forkant. Denne informasjonen var ikke tilgjengelig på publiseringstidspunktet. Beklager eventuelle ulemper.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3