Neste «Saints Row» går rett til helvete

Ta et oppgjør med Satan.

30. august 2014 13:58

(PressFire.no): Hva gjør du når presidenten blir slukt inn i et helveteshull og sendt rett til underverdenen, etter litt uforsiktig lek med et Oujia-brett?

Vel, om du er voldsglade Johnny Gat følger du naturligvis etter. Med deg på laget har du den tidligere FBI-dama og konspirasjonsteoretikeren Kinzie Kensington.

Begge har vi blitt godt kjente med i tidligere spill i serien, og denne gangen er det disse to som blir spillbare figurer. 

To personer kan spille sammen via nettet for å fullbyrde den dynamiske duoen.

Heisann Hitler?

Kanskje det er greit å være to, for det er ingen ringere enn Satan i egen person som må overvinnes for å få presidenten tilbake.

I tillegg lover spillskaperene Volition at man skal få møte på «flere historiske personer» i løpet av sin helvetesutforskning, uten at de avslører hvem disse er eller grunnen til at de befinner seg i helvete.

I ekte «Saints Row»-stil er det ikke mangel på merkelige fremkomstmidler og skytevåpen. En av de mer merkverdige, som man kan se i traileren for spillet, er i form av en rullende lenestol med maskingevær på armlenene.

Et underverden-tema er også tydelig i våpnene.

Ny periode for presidenten

Volition avslørte planene om å slippe «Saints Row: Gat out of Hell», en tittel med et tydelig nikk til Meat Loaf-klassikeren, i slutten av januar neste år.

Spillet er ikke et fullverdig spill, men en frittstående utvidelse, noe som betyr at man ikke behøver hovedspillet for å ta seg en tur inn i varmen.

Utviklerne beskriver størrelsen på kartet som «halvparten så stort som Steelport.»

«Gat out of Hell» kommer dessuten til å selges som en del av en nylansering av «Saints Row IV», som kommer til PlayStation 4 og Xbox One. Denne har fått tittelen «Saints Row IV: Re Elected».

Avslørelsene kom under årets Penny Arcade Expo (PAX) som har funnet sted i Seattle denne uken, etter en times lang quiz med Natalie Lander, stemmen bak Kensington.

«Saints Row: Gat out of Hell» kommer til PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 og Xbox One. Lanseringsdatoen er satt til 30 januar 2015. Utvidelsen krever ikke originalspillet. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3