Kojima og Del Toro lager nye «Silent Hill»?

Mystisk spillbar PS4-demo med ledetråder.

13. august 2014 10:32

(PressFire.no): Under Sonys pressekonferanse tirsdag kveld under Gamescom i Köln, avslørte de en spillbar teaser, som kunne lastes ned i går kveld.

Teaseren kalte de for «PT», men avslørte ingen flere detaljer.

Avsluttes med avsløring?

Det lille spillet, som har svært imponerende grafikk, putter deg i et skummelt hus med bare en lommelykt, hvor du prøver å finne ut hva som skjer. 

Nå har spillere klart å løse gåten det lille spillet skjulte – den avslutter med å avsløre at tittelen på det vesle spillet er «Silent Hills».

Du får også se en mann som går ned en gate i en øde by, som selvfølgelig sender tankene mot klassisk «Silent Hill»-stemning. 

Mannen som går nedover gata i traileren avsløres også til å være «The Walking Dead»-skuespilleren Norman Reedus. 

«MGS» møter «Devil's backbone»?

Det viser seg nemlig at det er et samarbeidsprosjekt mellom «Metal Gear Solid»-skaperen Hideo Kojima og «Pan’s Labyrinth» -og «Pacific Rim»-regissøren Guillermo Del Toro.

Typisk sett vil vi tenke at dette betyr at det kommer et nytt «Silent Hill»-spill fra disse to, men til slutt avsluttes det med en tekst som skaper tvil.

«Dette spillet er en smakebit og har ingen kobling til hovedspillet», heter det på slutten.

Dermed starter spekulasjonene om hva dette faktisk dreier seg om – er det en ny start for «Silent Hill» eller er det noe helt nytt og nok et gøyalt pr-triks fra Hideo Kojima?

Se avsløringen fra en YouTube-bruker her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3