I forrige måned lanserte de «Murdered: Soul Suspect»

Nå bekrefter studioet nedleggelse.

3. juli 2014 15:48

(PressFire.no): Det er ganske nøyaktig en måned siden Airtight Games slapp «Murdered: Soul Suspect», et spøkelseskrimspill utgitt av Square Enix.

Folka bak har tidligere stått bak blant annet nedlastbare «Quantum Conundrum» og «Dark Void».

Men nå er det slutt. Airtight Games har bekreftet at det etter ti år er kroken på døra.

Møtte stengte dører

Spillstudioet la selv ut en rekke meldinger på Twitter der de takker for støtten og de mange ansatte som har vært innom Airtight Games disse åra.

Ryktene om en nedleggelse begynte å svirre etter Geekwire var i nærheten av kontorlokalene ved Redmond, Washington. Utenfor fant de et skilt om stengte dører, og varsel om storsalg av brukte kontorrekvisitter og -møbler. Geekwire skrev tidligere denne uka at et lite utvalg av diplomer og utmerkelser dette spillstudioet har fått gjennom åra lå på en tom kontorpult i lokalet.

I dag ble stengingen bekreftet.

Takker for støtten

Takk til alle fans, familie, venner og kolleger som har støttet oss og gjort disse ti siste åra mulig, skriver Airtigh på Twitter.

Takk til alle fantastiske mennesker som har jobbet med «Dark Void», «Quantum Conundrum», «Murdered», «Soul Fjord», «Pixld» og «DerpBike».

I april ble det kjent at nedskjæringer hadde rammet spillstudioet.

I samme periode valgte en av de ansvarlige bak «Quantum Conundrum», Kim Swift, å melde overgang til Amazon, der hun skal jobbe med selskapets økte fokus på spillutvikling. Swift var en av hjernene bak klassiske «Portal».

«Murdered: Soul Suspect» kom ut til pc, og to generasjoner PlayStation og Xbox One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3