Monsterjulinga starter i høst

Nå vet vi når «Evolve» er ferdig.

23. mai 2014 10:51

(PressFire.no): Først lagde de «Left 4 Dead», der samarbeidsspilling var essensielt – spesielt om du hadde forhåpninger om å overleve denne zombie-apokalypsen.

Nå har Turtle Rock Studios og utgiveren 2K bekreftet når deres neste, «Evolve», er ferdig. Jakten starter 21. oktober.

Fetende

«Evolve» bygger videre på prinsippet av å jobbe sammen, akkurat som i «Left 4 Dead»-spillene. Det har imidlertid noe ekstra å by på: fire spillere samarbeider i jakten på femtemann, et digert monster.

Premisset inneholder også en fetende ingrediens: for hver runde monsteret overlever, jo sterkere og slemmere blir beistet.

De fire soldatene, selvsagt sammensatt av ulike klasser der det er strategisk viktig å finne den rette miksen, får varsel hver gang monsteret har nådd et nytt hamskifte.

«Predator»-mot

Vår mann på Game Developers Conference (GDC) i år fikk teste «Evolve» – og endte opp med å spille monsteret. Fire mot én høres kanskje feigt ut, men full av «Predator»-mot tok han oppgaven på strak arm.

«Der du i «Left 4 Dead» helt entydig er byttet, er det en mye skjørere maktbalanse her. I hvert fall om monsterspilleren gjør jobben sin og får orden på dietten», rapporterte han etter testen i San Francisco.

«Før kampen begynner velger du nemlig et par triks. Det kan være et susende løpeangrep eller evnen til å sprute ild. I tillegg velger du én av to egenskaper. For eksempel om du vil spise litt kjappere. Hver gang metamorfosen tar deg til neste nivå, får du velge et par slike til. Et lite triks eller to ekstra kan være tunga på vektskåla i The Rumble in the Jungle.»


 

«Evolve» lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og pc 21. oktober. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3