– «The Order: 1886» kommer i år

Sony skryter av gullrekka for 2014.

31. januar 2014 11:49

(PressFire.no): PlayStation 4-eiere bør ha et solid år å se frem til  hvis man skal høre på den britiske PlayStation-toppen, Fergal Gara.

Under gårsdagens presentasjon av slimversjonen av PlayStation Vita (som fikk bekreftet britisk lansering neste uke), snakket Gara også om flere etterlengtede PS4-titler.

Det er allerede godt kjent at «Infamous: Second Son» er det første store PS4-eksklusive spillet i 2014. Det har lansering den 21. mars. Alt tyder på at det en en utgivelse som er verdt å se frem til.

Forberedt på høsten

Gara skryter av «Infamous», og nevner videre «The Order: 1886» som et annet storspill med lansering senere i 2014. Antakeligvis til høsten.

«1886» ble først annonsert på fjorårets E3-messe, men vi vet fortsatt ganske lite om det. Det er basert i London i 19. århundre, men i en alternativ virkelighet.

Det skal hente en del inspirasjon fra titler som «Assassin’s Creed» og «Uncharted». Spillet utvikles av Ready at Dawn, som tidligere blant annet  har jobbet med «God of War»-spill til PSP.

Interessant nok hevder Ashan Rasheed, en kar som skal ha svært mye innsideinformasjon, at «The Order» internt hos Sony blir kalt for det første Naughty Dog-spillet til PS4. Det kan tolkes som at Sony forventer at «The Order» skal inneha lignende grafiske kvaliteter som Naughty Dogs «Last of Us» eller «Uncharted»

Hvor blir det av bilkjøringen?

Men hva skjer med «DriveClub», bilspillet som opprinnelig skulle komme på lanseringsdagen til PlayStation 4?

Gara nevnte denne tittelen også. Selv om han ikke avslørte ny utgivelsesdato, plasserte han spillet mellom «Infamous» og «1886» – det kan altså tolkes som sommerlansering for det sosialfokuserte kjørespillet.

Vi følger med for offisiell informasjon, naturligvis.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3