- «Rayman Legends» får bedre grafikk og kortere lastetider

Kommer til PlayStation 4 og Xbox One i februar.

10. januar 2014 15:35

(PressFire.no): En av de store sjarmørene i fjor og plattformspillfavoritten i redaksjonen, «Rayman Legends», skulle opprinnelig gis ut eksklusivt til Wii U-konsollen. I hvert fall for en periode.

Den planen ble vraket, trolig fordi Ubisoft så på salgstallene til denne Nintendo-maskinen og konkluderte med at det ikke var mange nok kunder å henvende seg til.

I neste måned finner du «Rayman Legends» til ytterligere to systemer: PlayStation 4 og Xbox One.

Skjøv fram datoen

For oss i Norge er det offisielt bare PlayStation 4-utgaven som har fått en dato fra distributøren, ettersom Xbox One formelt sett ikke kommer her til landet før senere i år.

20. februar kommer dette plattformspillet ut, én uke før slippdatoen Ubisoft opprinnelig hadde bestemt seg for.

Grafikken er ytterligere pushet et hakk videre på disse nye konsollene, hevder Ubisoft i en pressemelding, og skyter også inn at de har vært i stand til å kappe lastetidene mellom spillbrettene på Xbox One og PlayStation 4.

Splinter Ray

Spillet får et sett særegne antrekk til hver av de to konsollene: PS4-versjonen kan vente seg Assassin Ray, Xbox One-eiere kan pynte hovedpersonene Rayman og Globox med Splinter Ray, Ray Vaas og Globox Vaas – et nikk til «Assassin’s Creed», «Splinter Cell» og «Far Cry 3».

Dessuten får Xbox One et sett nye og eksklusive utfordringer, totalt ti, som låser opp tidsbestemte Achivements. På PS4 kan du bruke det trykkfølsomme feltet på DualShock-kontrolleren i spillinga, men også dele bilder og videoer.

«Rayman Legends» lanseres til PlayStation 4 (og Xbox One hvis du har fått kloa i en av Microsoft-maskinene fra utlandet) 20. februar. Spillet er allerede lansert til Wii U, PlayStation Vita, PS3, Xbox One og pc. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3