Neste Naughty Dog-spill kan bli førstepersons skytespill

Ble vurdert for «The Last of Us».

22. februar 2018 13:30

(PressFire.no): Det er i en paneldebatt i anledning spillutviklerkonferansen DICE at «The Last of Us»-regissør Neil Druckman at det kan bli aktuelt å endre perspektiv for deres neste spill, rapporterer IGN.

Studioet har blitt kjent for perspektivet i tredjeperson, som benyttes i både «Uncharted»- og «The Last of Us»-seriene.

Druckman avslører imidlertid at de tidlig i utviklingen av «The Last of Us» vurderte å bruke første persons perspektiv, men at de til slutt ble enige om tredjepersons perspektiv.

Studioet skal ha lekt med tankene om å lage et Naughty Dog-spill i første person, og til og med spøkt med idéen om hvordan de ville lagd «Half-Life 3».

Det nye «The Last of Us»-spillet blir etter alle soltegn i tredjepersons perspektiv, slik som det første spillet. Druckman sikter naturligvis til spillet etter den etterlengtede oppfølgeren.

Foreløpig har ikke spillet fått noen lanseringsdato, men Druckman avslørte i anledning PlayStation Experience i desember at spillet er rundt 50 til 60 prosent ferdig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3