Sony fjernet «verdens raskeste platinumtrofé»-spill fra PSN

Ikke så rart, kanskje.

29. juni 2017 18:34

(PressFire.no): Det er ikke noen hemmelighet at online-sjappa på PlayStation har vært preget av mengder rusk og rask den siste tiden. Kvalitetskontrollen har ikke akkurat vært konge.

Men der spill som «Life of Black Tiger» greier å balansere på gjerdet mellom drit og svindel, er det i hvert fall ikke så kynisk at Sony fjernet det.

I motsetning til «★★★★★ 1000 Top Rated» (ja, det er tittelen), som ble for mye for plattformholderen.

Selve spillmessig er det klamme greier, hvor det er snakk om en haug bilder du skal sette sammen på typisk «skli bitene rundt»-vis, men da all markedsføring av spillet bare gikk på hvor utrolig kjapt du kunne høste platinumtroféet på, rant det over.

- Hva med å tjene et platinumtrofé på bare én time, spør traileren, som også legger til at enkelte har greid det på tjue minutter.

Prisen var i underkant av én dollar, og spillet var ikke mye mer enn en reklame for Facebook-siden til utvikleren, som tilfeldigvis også selger temaer til PlayStation 4.

Jaja, det viser jo at noen hos Sony kikker på det de gir ut.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3