Plutselig kommer «Modern Warfare Remastered» som egen utgivelse likevel

Men foreløpig kun på PS4.

26. juni 2017 11:54

(PressFire.no): Mange husker nok at den oppussede versjonen av klassikeren «Call of Duty: Modern Warfare» kun var tilgjengelig gjennom en spesialutgave av fjorårets «Call of Duty: Infinte Warfare», noe som skapte reaksjoner.

I ettertid har det med ujevne mellomrom dukket opp rykter om at den ville bli tilgjengelig som separat utgivelse.

Og nå kommer det fra offisielt hold – i en pressemelding kunngjør Activision at «Call of Duty: Modern Warfare Remastered» slippes som separat utgivelse.

Det skjer også ganske plutselig – det legges ut på PlayStation Store allerede 27. juni. Først ut er PlayStation 4 er, men at «andre plattformer følger etter», heter det i pressemeldingen.

Spillet, som på mange måter kjent for å starte nye trender innen moderne skytespill, har fått oppgradert grafikk og inkluderer historiedelen i tillegg til 16 flerspillerkart.

Prisen ligger på 40 dollar, noe vi antar betyr mellom 299 og 349 kroner her i landet. Det blir også tilgjengelig både foor digital nedlasting og på plate.  

Den såkalte «Modern Warfare Remastered Variety Map Pack», som inneholder fire ekstra kart, er ikke inkludert.

Det hører også med til historien at det nye spillet i «Cal of Duty»-serien tar handlingen tilbake til andre verdenskrig og har fått den passende undertittelen «WWII».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3