Se den ferske «Death Stranding»-traileren

Mads Mikkelsen! Guillermo del Toro! Skjeletter! Vi skjønner ingenting!

2. desember 2016 04:43

(PressFire.no): Under nattens bransjefestligheter i Los Angeles ble «Metal Gear»-skaper Hideo Kojima kastet glans på av en samlet spillindustri. Og det var en litt spesiell anledning akkurat denne gangen.

For i fjor fikk han nemlig ikke lov til å være til stede av sin tidligere arbeidsgiver Konami, som hadde truet han med advokater hvis han stakk snuten i nærheten av festen.

At det var et betent forhold mellom de to partene var ikke noe nytt, men det hele falt i dårlig jord for de aller fleste. Kojima gikk så hen og lagde sitt eget studio, Kojima Studios, som nå jobber på det merkelige «Death Stranding».

Ut i fra E3-traileren er det neimen ikke lett å se hva spillet handler om, men Norman Reedus er i hvert fall med, og han hadde en baby i armene. På en strand. Med mange døde hvaler rundt seg. Og noen folk som svevde.

I natt kom det en trailer til, og denne gjør oss ikke klokere, men vi lyver om vi ikke sier at spillet i hvert fall har fanget oppmerksomheten vår.

Nå er sannelig Guillermo del Toro med i spillet, og han har også en baby. Og han løper i mørkt vann, under en bro hvor en tanks kjører over. Tanksen har innvoller som ramler ut av den.

Mads Mikkelsen er en kommandosoldat som har styr på en gruppe skjelettsoldater. Hva i all verden er det som skjer?!

Du må nesten bare se det selv:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3