Kommer det biler til «No Man’s Sky»?

Har funnet filer og modeller i spillkoden.

29. november 2016 00:03
God hjul.

(PressFire.no): «No Man’s Sky» fikk overraskende nok en oppdatering i helga.

Etter måneder med total stillhet fra utviklerne i Hello Games etter det som bare kan beskrives som en voldsom backlash etter lanseringen av spillet, dumpet det ned en versjon 1.1 til pc og konsoll.

Der kan du nå (blant annet) bygge egen base, fly lasteskip og prøve deg på en splitter ny survival-modus.

Men noen smartinger har gravd litt rundt i koden til spillet, og funnet ut at Hello Games har lagt til mer enn bare det – oppdateringen heter jo tross alt «Foundation»-oppdateringen, navngitt av at dette skal være grunnmuren for mer innhold.

Og mer innhold er nettopp det som er funnet. Reddit-bruker eegandj fant etter litt snoking filer som hinter om en kjørbar buggy-bil.

Ikke bare det – han fikk også til å snekre litt i filsystemet for å mane frem modellen til denne. Eller, hjulene i hvert fall.

Modellen du ser til høyre er et dekkstativ, med tilhørende infoskjerm der hjulene på den mystiske farkosten er fremhevet. Så det ser ut til at det ikke bare kommer biler til spillet, men at disse også vil være justerbare.

En liten videosnutt som viser greia er også lagt ut:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3