- «The Last Guardian» er ferdig

22. oktober 2016 19:10

(PressFire.no): For noen år siden trodde nok mange at håpet var ute for at vi noensinne ville få se et ferdig «The Last Guardian».

Den åndelige oppfølgeren til «ICO» og «The Shadow of the Colossus» har vært i utvikling i så lang tid, og utsatt så mange ganger, at håpet om utgivelse til tider har vært syltynt.

Men Sony og skaperen selv, Fumito Ueda, har insistert på at det har vært i utvikling og bekreftet til slutt i sommer at det kommer i november.

Derfor var det nok mange som ble noe nervøse da beskjeden om at spillet har blitt utsatt noen uker, angivelig for å fjerne litt uventede feil i spillet.

Og nå er altså spillet faktisk ferdig, det kan PlayStation-sjefen Shuhei Yoshida nå endelig bekrefte.

- Jeg har ventet veldig lenge på å kunne si dette… «The Last Guardian» har nå gått gull! Jeg gleder meg sånn til at dere alle skal få oppleve det, skriver han i en melding på Twitter.

At spill «går gull» betyr at de har en «ferdig» versjon av spillet som kan sendes til trykkeriet.

Vanligvis betyr det likevel at det kommer oppdatering via nettet, men det betyr likevel at fabrikken skal begynne å trykke opp plater.

«The Last Guardian» slippes til PlayStation 4 7. desember.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3