«PES 2017» er annonsert

Skal vises frem før Champions League-finalen i helga.

25. mai 2016 14:45

(PressFire.no): På lørdag er det Champions League-finale på San Siro i Milan, og «tilfeldigvis» også finale i konkurransespillingen til Pro Evolution Soccer League World Finals, hvor det skal spilles om over 200 000 kroner.

Da passer det vel også å annonsere det nye spillet i serien, «Pro Evolution Soccer 2017», hvilket Konami har gjort i dag. Spillet vil vises frem for første gang på eventet i helga.

Pressemeldingen er stappfull av uttrykk som «Precise Pass», «Real Touch» og «Total Control», uten av vi helt greier å sette fingeren på hva disse egentlig betyr, men Konami lover at pasningsspill og ballkontroll vil føles mye smoothere i årets utgave av spillet enn før.

Kvaliteten på målvaktene skal også ha blitt mye bedre enn før, med helt nye animasjoner og bevegelser.

Den kanskje mest spennende nyheten er det Konami kaller «Adaptive AI», hvor datamaskinen skal kunne lære seg hvordan du spiller, for så å ta grep underveis i kampen.

Du skal nå også kunne styre taktikker fra dødball bedre, og spesielt hjørnespark har blitt forbedret. Du kan nå selv bestemme om målvakten skal bli med opp, for eksempel.

PES League World Finals vil sendes på Twitch-kanalen til Konami klokka 11 på morgenen fredag.

«PES 2017» kommer til pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 og PlayStation 3 til høsten. Mer info er også ventet på E3 14. juni.

(Det er forøvrig også en mye viktigere kamp som spilles på lørdag da Hull City skal banke Sheffield Wednesday på Wembley for opprykk til Premier League. Go Tigers!)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3