«Kick Off» har fått dato

Vita-versjonen utsatt.

20. mai 2016 16:26
Dino Dini (Foto: PressFire)

(PressFire.no): For noen måneder siden tok jeg flyet til London for å banke selveste Dino Dini i hans kommende «Kick Off Revival», men måtte se meg slått til slutt.

Spillet går tilbake til røttene og virker som det blir akkurat like hårrivende vanskelig og ekstremt kompetativt som på åtti- og nittitallet.

- Det første jeg sier at du må sette deg 25 år tilbake i tid, glem alt du har lært av «FIFA», sa Dini til PressFire.

Nå har spillet fått en endelig slippdato på PlayStation 4, og kan lastes ned via PS Store 17. juni. Vita-utgaven har derimot blitt utsatt inntil videre, men Dini og gjengen lover at det fortsatt er under utvikling.

De to utgavene vil ha støtte for krysskjøping, men PS4-utgaven måtte få all fokus, ettersom utviklerne hadde en avtale om å gi ut en fysisk utgave av denne før EM sparkes i gang. Denne utgaven inneholder også en «Kick Off»-skjorte.

- Noen ganger er realiteten med spillutvikling at ting ikke alltid kan gjøres ferdig så kjapt som du ønsker, skriver Dini i kommentarfeltet på den offisielle PlayStation-bloggen.

En trailer til spillet er også blitt sluppet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3