Se den ferske traileren til «Fallout 4»-utvidelsen

Den største tilleggspakken Bethesda noensinne har lagd.

4. mai 2016 16:57

(PressFire.no): For en stund tilbake løftet Bethesda sløret av den første runden med tilleggspakker til «Fallout 4».

Nå har vi fått de to første, men selve rosinen i trusa er «Far Harbor», som er den første tilleggspakken til «Fallout 4» som faktisk legger til et nytt område.

Far Harbor er også navnet på questlinja du får hos Valentine’s Detective Agency, der du skal finne en ung dame på en øy utenfor Maine.

Denne øya har virkelig fått kjenne atomkrigen på kroppen, og har langt høyere stråling enn tidligere – noe som resulterer i mer muterte skapninger og forhåpentligvis hakket vassere vanskelighetsgrad.

Tidliger har Bethesda skrytt over at dette er den største tilleggspakken og -området de noensinne har lagd til et spill. Det skal være haugevis av nye quester, bosettinger, dyr og dungeons å finne. Det ser også ut til å være en gruppering med synths på øya.

Pakken skal koste rundt 250 kroner, så det bør nesten innfri på akkurat det løftet. Pakken kommer 19. mai til alle plattformer.

Dette avsnittet i teksten her er helt overflødig å skrive, men jeg kjeder meg på slutten av arbeidsdagen og har litt for mye kaffe i kroppen. Det er en trailer under denne teksten du kan se, om du har lyst. Også må du si hva du synes i kommentarfeltet da. Eller ikke. Det er opp til deg. Hadet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3