Samler pressedemoene i én VR-pakke

«PlayStation VR Worlds» er fem opplevelser i den virtuelle verden.

17. mars 2016 17:04

(PressFire.no): Tidligere denne uka ble pris og dato endelig avslørt for Sonys Virtual Reality-briller.

Samtidig ble det også klart at det vil komme over femti spill innen året er omme, og en gratis prøvepakke vil være tilgjengelig for nedlastning fra dag én.

Dette er «The Playroom VR», som er en virtuell lekeplass med seks små demoer innebygd.

Det kan væte appetitten for mange, men når det er snakk om demoer, så har det vært mye ståhei rundt de små smakebitene journalister hatt fått prøve når PlayStation VR har blitt vist frem rundt omkring i verden.

Nå har Sony innsett at de ikke kan la disse demoene gå til spille, og har smelt alle disse sammen i en samlepakke kalt «PlayStation VR Worlds»

Pakken er utviklet av Sony London Studios, og inneholder fem større eller mindre spill.

Disse er «The London Heist», hvor du havner midt i et ran – og må komme deg unna.

«Into The Deep» hvor du står i et dykkerbur og kan kikke rundt på livet under havet.

«VR Luge», hvor du flyr nedover en bratt bakke på en behjulet kjelke i en milliard kilometer i timen og må svippe frem og tilbake mellom biler og andre hindringer.

I «Danger Ball» er det «tennis» som gjelder. Tenk ultrafuturisk «Pong» mot datastyrte motstandere.

Til slutt er det «Scavenger’s Odyssey», et sci-fi-eventyr der du flyr rundt i en slags krysning mellom en mech-suit og romskip. Du kan hoppe mellom asteroider, klatre opp vegger og skyte folk og fe i fillebiter med en laser – målet skal være å få tak i skatter og loot.

Spillsamlingen har ikke fått en dato enda, ei heller en pris. Vi skal vri ørene til elleve og kommer tilbake med mer kjøtt på infobeinet når vi hører noe.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3