- Nintendo har sikra seg «Beyond Good & Evil 2»

Ifølge ryktet blir det eksklusivt for Nintendo NX.

3. mars 2016 15:48

(PressFire.no): Det er Destructoid som nå siterer den velkjent lekkasje-makeren Alexander Meier på at Nintendo har sikra seg nok en ettertraktet eksklusivitet.

- Til Nintendo NX

Det skal ifølge kilden være på vei til Nintendos nye konsollsatsing allerede i 2017 - det er forventet at Nintendo lanserer den nye konsollen i 2016

Destructoid har i tillegg prøvd informasjonen de har fått om at Nintendo har sikret seg «Beyond Good & Evil 2» på en ekstra kilde, som skal ha bekreftet informasjonen.

Ifølge lekkasjen skal spillet foreløpig ha arbeidstittelen «Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers» - som er en referanse til et spesifikt kapittel i Fredrich Nietzsches tekst «Beyond Good and Evil» - spesifikt tar kapittelet opp hvordan autoritet kan påvirke moral.

Dette er allerede et tema i spillserien, som lefler med terrorisme og «målet helliger middelet»-temaer.

«Wild».

Ancel fremdeles involvert

Det er også verd å nevne at Michel Ancel fremdeles skal være involvert i prosjektet, selv om han har startet sitt eget uavhengige spillselskap – som også jobber med «Wild» til PlayStation 4.

Ancel snakket også mye forholdet til Nintendo i en nylig episode av Double Fines serie «Des Play», hvor Ancel spilte det originale spillet med Tim Schafer.

I episoden forteller Ancel om hvordan Shigeru Miyamoto ikke likte «Beyond Good And Evil» da han fikk se det på E3 for over ti år siden.

I ettertid har nok forholdet varmet vesentlig - både Miyamoto og Ancel er slått til ridder av kulturdepartementet i Frankrike og Ancel laget en offisiell bane i «Super Mario Maker».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3