Nå kommer norske «The Park» til PS4 og Xbox One

Første konsollspill fra Funcom på nesten ti år.

18. november 2015 11:10

(PressFire.no): Nylig lanserte norske Funcom spillet «The Park» - et skrekkspill hvor du tar rollen som en mor som er på leting etter sin bortkomne sønn i en skummel fornøyelsespark.

– Passer i sofaen

– Oppmuntret av de positive reaksjonene vi fikk for pc-versjonen, gleder vi oss til å gi ut på konsoller, sier Funcom-sjefen Rui Casais i pressemeldingen.

Videre mener han at spillets skumle tema passer i sofakroken med lyset skrudd av.

Vår anmelder var imidlertid ikke veldig imponert og trillet terningkast tre. Han mente det var klisjéfylt og hadde en lite engasjerende historie.

Var konsollaktør

Dette blir også første gang Funcom gir ut et konsollspill på nesten ti år. Forrige gang var «Drømmefall: Den lengste reisen» for den første Xbox-konsollen i 2006.

De siste årene har det norske spillselskapet konsentrert seg om massive onlinespill som «Age of Conan» og «The Secret World».

I gamle dager (nittitallet) ga Funcom imidlertid ut en rekke konsollspill til både PlayStation, Super Nintendo og Sega Megadrive.  Kanskje mest kjent er «Mario Kart»-inspirerte «Speed Freaks» som ble sluppet eksklusivt for PlayStation i 1999.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3