Store problemer for «Star Wars: Battlefront» på lanseringsdagen

17. november 2015 14:35

(PressFire.no): Storspillet «Star Wars: Battlefront» slippes på torsdag 19. november i Norge, mens amerikanerne kunne starte i dag.

Spesialversjon med problemer

PlayStation 4-eiere melder om problemer som viser seg å være spesielt knyttet til «Star Wars: Battlefront Ultimate Edition», hvor de får beskjed om å oppdatere spillet selv om de har siste versjon.

Sony har fått med seg at mange sliter og har nå bedt dem som er rammet om å fornye lisensen til spillet, som gjøres via systeminnstillingene til PlayStation 4-konsollen.

Enkelte melder om at dette fikset problemet, men andre sliter fremdeles med samme problem.

I Norge selges ikke den aktuelle spesialutgaven av det nye «Star Wars»-spillet, men det finnes andre tilsvarende pakker.

Andre problemer på Xbox One

På Microsoft-konsollen skal det ha vært problemer med å få respons fra spillserverne. I en Reddit-tråd melder mange at de ikke klarer å finne spill på nettet.

I skrivende stund virker det som om systemet på Xbox One har klart å komme seg på beina.

Har slitt med lanseringer før

Electronic Arts og DICE har slitt med lanseringer før - blant annet med «Battlefield 4», som opplevde masse problemer i lang tid etter lansering, som kjører på samme teknologi som det nye «Star Wars»-spillet.

Dert ble også omfattende problemer rundt «SimCity», som ikke fungerte som det skulle på lanseringsdagen. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3