PixelJunk 1-4 får navn

10.000 brukere har foreslått navn, resultatet er «PixelJunk Shooter».

26. mai 2009 10:14

Det nye PixelJunk-spillet hadde bare fått en arbeidstittel og trengte en tittel. Derfor arrangerte de en konkurranse hvor alle kunne sende inn forslag. Nå har PixelJunk plukket en vinner, og vinneren er «PixelJunk Shooter».

Se video fra spillet her.

OVERVELDENDE RESPONS

Ifølge Playstation-bloggen har responsen vært enorm. Nettsiden pixeljunk.jp hadde over 100.000 besøkende på en uke og resulterte i serverkræsj.

Det kom til slutt inn 10.000 forslag til nytt navn, hvor hele åtte personer forslo «PixelJunk Shooter», men det var Mario Paquet fra Canada som til slutt trakk det lengste strået. PixelJunk sier samtidig at de valgte navnet fordi det var enkelt, det blir en bra logo og det beskriver hva du gjør i spillet.

Men bloggen forteller også at det desidert mest populære forslaget var «PixelJunk Elements», men at de var redde folk skulle tro at spillet handle om været.

Videre skriver de at den nyeste koden vil være spillbar på E3 om en uke, og inkluderer visstnok også co-op-modus. Vi kommer tilbake med vår prøvetur fra E3.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3