Målene renner inn i «FIFA 14»

Nå tar EA Sports grep med ny oppdatering.

8. oktober 2013 10:49

(PressFire.no): Allerede før EA lanserte «FIFA 14» gikk utviklerne ut og antydet at spillet, slik det foreligger nå, er ute av balanse.

De sa at de ville fortsette å granske om spillet rett og slett er for lett.

En oppdatering lå klar allerede til første gang du startet en kamp, men det ble varslet at de ville jobbe med en mer omfattende en - som også justerer hvordan banespillet fremstår.

For lett å angripe?

Første «patch» adresserte i første rekke stabiliteten og feil som ble oppdaget mens «FIFA 14» var i betafasen. Sportsgjengen til EA gikk ut med et blogginnlegg i forrige måned der de signaliserte at de ville fortsette å se på spesielt tre områder ved spillet:

* Høye gjennombruddspasninger
* Headinger fra hjørnespark eller innlegg
* «Finesse-skuddene»



EA Sports antydet at det var for lett å score ved å spille på disse strengene i angrep. Nå har EA Sports balansert spillet slik at det skal bli vanskeligere å score mål.

El Shaarawy blir sterkere

En oppdatering kommer til konsollversjonene i løpet av denne uka, mens pc-utgaven av «FIFA 14» allerede har fått.

I tillegg til å justere effektiviteten for det angripende laget, har de også gjort det lettere å bytte mellom forsvarere mens det pumpes innlegg inn i boksen.

Bortsett fra inngrepene i selve spillet, har EA Sports også funnet feil som har gjort at spillet kan fryse for enkelte. Det gjelder situasjoner der du enten har gått inn for å se på resultattavler – eller er på vei ut fra dette menyvalget.

Andre har opplevd at «FIFA 14» fryser og må startes på nytt mens du foretar et spillerbytte. Disse situasjonene skal være luket bort fra spillet gjennom ukas oppdatering. I tillegg har EA Sports-folka gjort det dynamiske kameraet i spillet bedre.

Etter å ha mottatt mange tilbakemeldinger fra «FIFA 14»-spillere, har Stephan El Shaarawy blitt jekket opp når det handler om nivået han er gjengitt med.

AC Milan-stjerna blir nå enda sterkere i Online Seasons, Head to Head og Career Mode. El Shaarawy blir muligens oppdatert til Ultimate Team-delen av «FIFA 14» også, på et senere tidspunkt, oppgir EA.

Denne andre oppdateringen til «FIFA 14» rulles ut til konsollversjonene av spillet i løpet av denne uka. Her kan du lese om alle utbedringene som er gjort i denne patchen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3