Psycho utvidelse til «Borderlands 2»

Trodde du at sesongpasset ditt inkluderte alt? Tro igjen.

11. mai 2013 14:08

(PressFire.no): Hva er det egentlig som får en psycho til å tikke?

En helt ny spillbar figur som kommer til «Borderlands 2» 14. mai gir oss muligheten til å finne ut.

Den nye figuren, Krieg, er en konfliktfylt psycho - en type i spillet som vanligvis er fienden din. Dette blir den sjette spillefiguren, og den andre ekstrafiguren tilgjengelig via nedlasting.

Riskfylt

Krieg er en artikulert gurglende gorilla i kamp. Det tidligere lab-eksperimentet får tilbake helse ved å øksehugge fiendene sine, men er like opptatt av å selv ta skade.

Han har en indre stemme som har fått ham til å innse hvem som er gode og hvem som er onde - og dermed har han byttet side. 

Det gjør han ikke mindre blodtørstig, derimot.

- Hvorfor har jeg ikke fingrene mine i noen øyehuler, hvorfor har jeg ikke fingrene mine i noen øyehuler, nynner Krieg mens han leter etter sitt neste mål.

Spillestilen handler mye om å ta risker; eksempelvis kan du velge å gjøre mer skade jo mer skade du selv tar.

Her handler det ikke om å gjemme seg eller å spille veldig taktisk. Helst skal du stå midt i smørøyet, med blodet sprutende og lemmer som eksploderer til høyre og venstre.

Ikke med i sesongspasset

En fiffig ferdighet som virkelig understreker dette gir Krieg muligheten til å springe rundt etter at han har nått det punktet der andre spillefigurer skulle blitt slått ned, og heller kaste dynamittgubber på fiendene, for å så sprenge seg selv hinsides - og komme ut av smørja med fullt liv.

Sammen med de andre ferdighetene ser det ut som du kan være i denne modusen ganske ofte. Mange av Kriegs muligheter handler om å ta mye skade og få noe ekstra ut av smerten. 

Krieg er ikke med i sesongpasset, og vil koste 10 dollar for alle som vil ha ham.

Derimot tyder det på at neste utvidelse til spillet, «Tiny Tina's Assault on Dragon Keep», blir tilgjengelig via sesongpasset. Utvidelsen kommer i Juni, mens Krieg blir tilgjengelig fra 14. mai. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3