Nå blir «Ratchet & Clank» filmstjerner

- Hvor er er eksplosjonene, og hvor er dubstep?

23. april 2013 16:15

(PressFire.no): - Et av spørsmålene vi hyppigst har fått de seneste åra er «når skal dere lage en Ratchet & Clank»-film? 

- Sannheten er at vi har hatt lyst til det lenge, skriver Insomniac på den offisielle PlayStation-bloggen.

Og dermed er det offisielt: Den første «Ratchet & Clank»-filmen er i produksjon, men forventes ikke å få kinopremiere før i 2015.

Spillskaperne trekker fram egenskapene fra spillserien som startet på PlayStation 2 i 2002, elementer de Insomniac gjør at dette kan bli en stor filmopplevelse: humor, action og action som spenner mellom galakser.

Sony og Insomniac har slått seg sammen med Blockade Entertainment og Rainmaker Entertainment for å realisere filmplanene. Disse to produksjonsselskapene har tidligere blant annet vært involvert i «Escape From Planet Earth».

Mannen som har jobbet med å snekre historiene til de seneste spillene, T.J. Fixman, er i gang med å hamre ut filmmanuset, står det på PlayStation-bloggen – og Insomniac skal også være tett involvert med andre aspekter ved produksjonen.

Øverst i saken ser du den første fristetraileren, som annonserer at den første «Ratchet & Clank»-filmen er på vei.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3