Kan ha løst «Skyrim»-floka på PlayStation

- Ønsket ikke at folk skal vente lengre.

6. desember 2012 14:20

(PressFire.no): Tidligere denne uka ble den tredje utvidelsen lansert til «The Elder Scrolls V: Skyrim».

«Dragonborn», der du får oppleve et helt nytt og stort område fra ryggen på en drage, kom først til Xbox 360.

Bethesda fortalte for noen dager siden at pc- og PlayStation 3-eiere får denne på nyåret, etter at Microsoft har fått sine eksklusive uker.

Nå sier utvikleren i et nytt blogginnlegg at de også ser lys i tunnelen for å få de to første pakkene klar til Sony-konsollen. Dette blir første dose med ekstrastoff til «Skyrim» som blir tilgjengelig for PlayStation 3-eiere.

Har vært forsiktige med løfter

De mye omtalte problemene med «Skyrim» til PS3 startet tidlig ved at hovedspillet sakket akterut når det gjelder bildeoppdateringen.

I takt med at lagringsfilen økte i størrelse, ble flyten i spillet desto dårligere for en del.

Noe av dette ble adressert og rettet på gjennom oppdateringer, men fortsatt var det noe galt som har hindret lanseringen av de to første DLC-pakkene til spillet.

Sony involverte seg til slutt, og har samarbeidet med Bethesda for å finne ut hva som er galt.

Inntil nå har de fra offisielt hold vært forsiktige med å forskuttere at «Dawnguard» og «Hearthfire» – de to første utvidelsene – vil ende opp på PS3.

Men nå ligger det i lufta at disse to nærmer seg.

- Det beste innholdet å slippe først

Bethesda starter imidlertid med å slippe «Dragonborn» til PS3 først.

- Som vi nevnte i mandagens blogginnlegg, jobber vi hardt med å gjøre dette innholdet tilgjengelig tidlig neste år for PS3 og pc. Spesielt på PS3 har vi rettet oppmerksomheten mot «Dragonborn» – ettersom vi syns det var det beste innholdet å slippe først, og vi ønsket ikke at folk skulle vente lengre.

- Med en gang denne er klar for alle, skal vi fortsette vår jobb med «Hearthfire» og «Dawnguard» for PS3. Hver av disse krever mye tid og oppmerksomhet for å fungere godt under alle situasjoner og i kombinasjon med de nedlastbare pakkene.

- Så fort vi har en idé om når dette er lanseringsklart, og kan si noe om priser, vil dere få beskjed, heter det i en ny oppdatering på den offisielle Bethesda-bloggen.

«Dragonborn»-pakka er nå ute til Xbox 360, og koster 1600 Microsoft-poeng (131 kroner). Den lanseres tidlig neste år til PlayStation 3 og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3