«GRID 2»-oppfølgeren garanterer svidd gummi

Se den første videoen fra oppfølgeren.

3. august 2012 12:39

(PressFire.no): Racing-ekspertene i britiske Codemasters har de siste årene fokusert på «DiRT»-rallyspillene, supplert med «Formel 1»-serien.

Men svært mange har ventet på å høre mer om deres oppfølger til «Race Driver: GRID» (2008), et spill som er en slags videreføring av «Toca Touring Car»-serien.

Dette spillet blandet elementer fra gatebilløp, hadde glimrende fysikk og en større grad av uforutsigbarhet sammenlignet med andre bilspill i sjangeren.

Codemasters har de siste årene jobbet med å bygge videre på sin spillmotor, EGO, og har ved flere anledninger snakket om at «GRID 2» vil bli en slags flaggskiptittel for spillstudioet - med all denne nye teknologien plassert under panseret.

For to år siden bekreftet Codemasters' Jamie McDonald at et nytt «GRID» var i produksjon.

I dag slo lynet ned. En kort fristetrailer, som du kan se nederst, lover oss at spillet er på vei. En full annonsering venter 8. august. Inntil da kan vi bare spekulere om dette blir et spill som er mulig å finne under juletreet allerede i år, eller om det i stedet blir et spill myntet på neste generasjon konsoller (pluss pc).

Her ser du den første traileren, lansert i dag og ment å rette oppmerksomheten mot 8. august. Først da får vi en dose detaljer i fanget:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3