«Twisted Metal»-datoen er spikret

Avslørte samtidig kreative nyheter.

7. februar 2012 07:38

(PressFire.no): I forrige uke kunne David Jaffe lette på hjertet, og fortelle at det har bydd på litt ekstraarbeid med å få den europeiske versjonen av «Twisted Metal» klar.

Grunnen er at Sony Europa ville ha klippet litt i noen av de mest eksplisitte filmsekvensene i det actionfylte bilspillet.

La dine billakkfantasier få utløp

- For å være ærlig, det har ikke vært så mange scener vi har vært nødt til å klippe bort. For eksempel: scenen vi allerede har sluppet på nett, der en jente stikker Tooth i øyet. Dette er med i europaversjonen, men vi klippet rett før saksen får kontakt med Tooths ansikt, skrev Jaffe på NeoGAF-forumet.

- Det er ikke tvil om hva hun holder på med, jeg tror til og med at vi beholdt lydeffektene og slikt. Men de siste par bildene er fjernet.

USA får spillet allerede 14. februar, mens vi i Europa må vente til 7. mars. Datoen avslørte David Jaffe nylig på sin Twitter.

Samtidig er det kjent at du kan slippe dine kreative evner løs, og lage design til bilene som senere kan lastes opp og deles med andre.

- Gå på nett og del dine skins med hele verden, eller lås og beskytt de – slik at bare ditt lag kan ha tilgang på disse, skrev Eat Sleep Play-sjefen på Twitter.

Betaen av «Twisted Metal», der du både kan teste enspiller og flerspiller, havnet i PlayStation Store-menyene forrige uke. Fullversjonen av PS3-spillet er altså ute 7. mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3