(PressFire.no): Nå skriver spillnettstedet Mcvuk.com at både Microsoft og Sony vil avsløre sine neste konsoller på årets E3 i Los Angeles.

De skal ha fått informasjon om at Microsoft har gitt beskjed til sine partnere om at en avdukning kommer på spillmessa i Los Angeles i juni.

Ifølge nettsiden skal dette nå skje fordi Nintendo slipper sin nye konsoll i år, og at de to konkurrentene derfor ikke vil risikere at Wii U får et forsprang.

 

Ikke bare ny Nintendo-konsoll i år?

Sony har på sin side allerede sagt at de ikke akter å være sent ute med sin neste konsoll, og mcvuk.com skriver at tredjepartsutviklere har blitt informert om en sommerlig avduking av PS3-oppfølgeren.

Ryktene om at Microsoft og Sony snart kommer til å kunngjøre sine fremtidige konsoller fikk ordentlig medvind i fjor. Flere nettsider har til og med spekulert i innholdet i konsollene, blant annet basert på tilgjengelig teknologi og skjermkortprodusentenes uttalelser.

Foreløpig er det kun Nintendo som har avduket sin nye konsoll, som har fått navnet Wii U og får spesielle håndkontroller med trykkfølsom skjerm.

Wii U-avdukingen ble ikke så godt mottatt som Nintendo hadde håpet, og har derfor lagt opp til en ny avduking på årets E3 – sannsynligvis hvor både pris og slippdato blir offentliggjort. PressFire fikk litt tid med Wii U i løpet av fjorårets E3-spillmesse.

 

Foto: Konseptbilde av Joseph Dumary.

Video fra vår test av Wii U på E3 i Los Angeles 2011:


Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer