Vi må vente en stund til på «Journey»

Reisen starter ikke før neste år.

27. september 2011 15:50

Folka bak «Fl0w» og «Flower» jobber for tiden på spreng med «Journey». Mange, inkludert utviklerne selv, hadde nok satset på å få lansert sitt neste, ambisiøse spill før jul.

Siden PressFire fikk den første titten på dette spillet i London tidlig i år, har det nærmest hatt en hypnotisk effekt på oss. De vakre skjermbildene, atmosfæriske trailere og ikke minst den lukkede betaen, som selv lot oss teste en del av «Journey», har ikke akkurat dempet disse forventningene.

«Journey» blir derimot ikke lanseringsklart før «våren 2012», bekrefter folka bak.

- Spillet trenger fortsatt tonnevis av omsorg og polering, men vi kan ikke vente med å gi ut «Journey», vår versjon av et onlineeventyrspill, skriver Jenova Chan, kreativ sjef i Thatgamecompany på den offisielle PlayStation-bloggen.

Samtidig bekrefter han at det lille spillstudioet nå altså har bestemt seg for å vente til neste år med å lansere spillet. Det er en stund siden Thatgamecompany sluttet å snakke om lanseringsplanene, innrømmer Jenova Chen. Rett og slett fordi man ikke var sikre selv, og helst vil unngå å skuffe fansen.

- I likhet med alle våre titler, er også «Journey» et eksperiment. Til syvende og sist er det du syns om spillet det aller viktigste, skriver Chen.

«Journey» er planlagt lansert digitalt til PlayStation 3, via PlayStation Store. Og det skjer altså ikke før til våren neste år.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3